Over

Welkom bij DataCount, een ISO-gecertificeerd verkeersonderzoeksbureau dat enthousiast is over verkeersonderzoek en graag bijdraagt aan het inzichtelijk maken van het drukke Nederland. Met behulp van de nieuwste camera’s, applicaties en verwerkingstools brengen we verkeerssituaties en -problemen in kaart en maken we oplossingsrichtingen visueel en helder. Zo dragen wij bij aan een prettige leefomgeving voor iedereen.

Wij geloven in klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Daarom zijn onze projecten van hoogstaande kwaliteit en nemen we verantwoordelijkheid voor het beheer van kwaliteit, informatie en milieu in onze projecten. Door middel van interne en externe audits toetsen wij onze werkwijze en streven wij naar continue verbetering van onze prestaties op het gebied van kwaliteit, informatiebeheer en milieu. Wij zijn trots te kunnen melden dat wij ISO-gecertificeerd zijn voor ISO 9001, 14001 en 27001.

Bij DataCount kunt u rekenen op scherpe analyses en overzichtelijke oplossingsrichtingen, waarbij wij pas tevreden zijn als de data voor zichzelf spreekt en onze klanten tevreden zijn. Maar wij zijn meer dan cijfers en verkeer: wij zijn een jong, professioneel en gemotiveerd team dat trots is op onze werksfeer. We groeien met de dag. Graag stellen wij ons aan u voor!

Ons team

Luuk Zuijderwijk

Operationeel Directeur

Dicle Klunder

Projectleider

Thyrza Loman

Projectleider

Sarah Abd El Maksoud

Junior Projectleider

Alisha Diersmann

Junior Projectleider

Sacha Theunis

Junior Projectleider

Debora de Vos – den Hertog

Assistent Projectleider

Jens Bouman

Technisch Ontwikkelaar

Marius Voshart

GIS-specialist

Bieneke Slagt

Planning en werving

Sharona Dijksman

Administratie

Ivan Moser

Planning en werving

Jan de Boer

Werkstudent Allround

Zonwie Zhu

Technisch Project Assistent

Mirthe Volman

Werkstudent Planning en werving

Antonie Kamerik

Eigenaar en MT-lid

Frank de Korne

Eigenaar en MT-lid

Vacatures

Ons werk beter leren kennen?

Meer weten over onze scherpe analyses en uitgebreide oplossingsrichtingen of benieuwd naar onze specialisten? U bent van harte welkom op ons kantoor. Contact per telefoon of e-mail kan uiteraard ook.

Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier