Onze dienst

Naast het verzamelen van data, houden wij ons ook bezig met de presentatie en analyse van data. De kunst is om een dataset op een objectieve manier verhalend te maken. Zo creëren we met scherpe analyses en verhelderende presentaties een beeld bij de cijfers van diverse verkeerssituaties.

Wat gaan we doen?
Het is erg belangrijk om een dataset gelaagd op te bouwen. Hierdoor is het mogelijk om zowel op macro- als microniveau de data te laten ‘spreken’. Een concreet voorbeeld hiervan is parkeeronderzoek. Met behulp van een paar klikken kan bij een goed ingerichte dataset bijvoorbeeld makkelijk in- en uitgezoomd worden om het bezettingspercentage in het centrum tijdens een koopavond zichtbaar maken. Maar ook het in kaart brengen van het aantal invalide parkeerplaatsen in een straat, het analyseren van de drukste wegen van het onderzoeksgebied of het aantal fout geparkeerde auto’s bepalen, behoort tot de mogelijkheden.

Wat levert het op?
Het is mogelijk om met een juiste presentatie van een dataset, een heel interessante analyse te maken. Als u een onderzoek door DataCount laat uitvoeren, kunt u uw wensen van tevoren doorgeven. Wij zorgen vervolgens voor een uitvoering op maat, zodat we uw vraag altijd goed kunnen beantwoorden. Het stellen van de juiste vragen maakt het onderzoek namelijk altijd makkelijker en de uitwerking specifieker. Met behulp van heldere presentaties krijgt u een duidelijk inzicht in de resultaten. Zo maken wij van de cijfers een bruikbaar en inzichtelijk geheel.

We denken graag met u mee hoe we hét antwoord op uw vraag kunnen ontdekken. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze specialisten

Marius Voshart
GIS-specialist
Luuk Zuijderwijk
Operationeel Directeur
Contact

Meer informatie over presentatie en analyse?