Over

Bij DataCount weten we als geen ander dat data de sleutel is tot inzicht. En verkeersdata is daarbij van onschatbare waarde. Maar wat bedoelen we precies met verkeersdata? Nou, alles wat we uit ons verkeersonderzoek halen. En dat is behoorlijk wat!

Soms krijgen we data van klanten aangeleverd in allerlei varianten. Wij zorgen er dan voor dat deze data een duidelijke structuur krijgt, zodat het voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk is. Maar we gaan verder dan dat. Want niet alleen verzamelen en verwerken we data zelf, we kunnen ook aan de slag met bestaande data. Door deze te combineren met nieuwe onderzoeksresultaten, kunnen we tot scherpe analyses en duidelijke vergelijkingen komen.

Kortom, bij DataCount zijn we de experts op het gebied van verkeersdata. Of u nu al bestaande data heeft of een nieuw onderzoek wilt starten, wij helpen u graag om een overzichtelijke en heldere dataset te creëren die voor zichzelf spreekt!

Onze diensten

Presentatie en analyse


Lees meer

Geografische data-ontsluiting


Lees meer

Vragen met betrekking tot verkeersdata?

Neem contact met ons op! Wij hebben veel ervaring, kennis en kunde in huis om u te helpen met het verzamelen en helder uitwerken van data. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier