Onze dienst

Bent u benieuwd naar het aantal verbodsborden in uw stad of wilt u de exacte locaties van de bushaltes inzichtelijk hebben? DataCount zorgt met een objectinventarisatie voor een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht.

Wat gaan we doen?
Onder onze methode objectinventarisatie vallen alle objecten in openbare ruimtes. Met deze onderzoeksmethode brengen we ieder object inzichtelijk wat u maar wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan om alle verkeersborden of bushaltes. Ieder object wordt hierbij genoteerd, inclusief de exacte locatie. Daardoor krijgt u een helder overzicht van het aantal objecten in een bepaalde regio en de locaties waar ze zich bevinden. We maken hierbij gebruik van geavanceerde (GPS-)apparatuur en GIS-software.

Wat levert het op?
DataCount zorgt voor een uitgebreide analyse op maat. De resultaten maken we inzichtelijk in de zogenaamde GIS-omgeving. Het resultaat: een helder en bruikbaar overzicht van het aantal objecten, gelinkt aan de locatie.
Bij de uitvoering denken we altijd met u mee, bijvoorbeeld over omgevingsfactoren en diverse onderdelen van de inventarisatie. Vervolgens maken wij de data voor u gebruiksvriendelijk en zorgen we voor een integratie met uw software.

Ondertussen is onze ervaring met inventarisaties enorm. We telden onder andere al ruim 10.000 haltes door heel Nederland. Heeft u ook behoefte aan een uitgebreide inventarisatie van een specifiek object in uw stad of gemeente? Onze specialisten helpen u graag verder.

Onze specialisten

Alexander Treure
Projectleider (junior)
Bel Alexander
+31 6 428 86 810
Contact

Meer informatie over object inventarisatie?
Neem contact op!