Onze dienst

De ervaring van het openbaar vervoer, de kwaliteit van parkeerplaatsen of het motief voor gebruikers van het schoolvervoer; DataCount achterhaalt het allemaal door middel van het afnemen van enquêtes. Met behulp van enquêtes ontdekken we de achterliggende redenen en ervaringen van gebruikers of betrokkenen. Op die manier krijgen we heldere en duidelijke achtergrondinformatie van de situatie.

Wat gaan we doen?
Enquêtes stellen we altijd op in overleg met de opdrachtgever. Daarna nemen we deze fysiek of online af. Bij de fysieke afname maken we gebruik van hulpmiddelen, zoals tablets. Hierdoor wordt de respons direct opgeslagen in onze database. Ook de vertrouwde papieren enquêtes zijn mogelijk.

Wat levert het op?
We gebruiken deze vorm vaak als een extra verdieping op het verkeersonderzoek. Hierdoor verzamelen we niet alleen data, maar ook motieven en ervaringen. Op basis van de respons stelt DataCount een databestand op. Dit verwerken we tot een overzichtelijke visualisatie. Met deze data is de opdrachtgever in staat om goed onderbouwd beleid op te stellen of aan te passen.

Bent u benieuwd naar motieven en ervaringen van bijvoorbeeld parkeerders of andere weggebruikers? Dan is de enquête een perfecte oplossing. Onze specialisten helpen u graag verder.

Onze specialisten

Luuk Zuijderwijk
Operationeel Directeur
Contact

Meer informatie over enquêteren?