Over

Bij DataCount houden we ons dagelijks bezig met het inzichtelijk maken van het drukke Nederland door middel van verkeersonderzoeken. Maar we zijn meer dan alleen een verkeersonderzoeksbureau: we zijn ook trots op onze kennis en ervaring op het gebied van innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid.

Om onze kennis en expertise te delen, publiceren wij regelmatig blogs en nieuwsberichten. Hierin behandelen wij interessante onderwerpen en actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Of het nu gaat om het meten van fietsstromen, de impact van het toenemende verkeer op het milieu, of het in kaart brengen van de verkeersveiligheid rondom scholen: wij delen graag onze kennis en inzichten met u.

Onze blogs en nieuwsberichten zijn geschreven door onze eigen specialisten en experts. Hierdoor bent u altijd verzekerd van relevante en betrouwbare informatie. Door ons te volgen blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en krijgt u inzicht in onze werkwijze en aanpak.

Bent u benieuwd naar onze blogs en nieuwsberichten? Lees dan hieronder verder.

Onze opdrachtgevers

Ons werk beter leren kennen?

Meer weten over onze analyses en dataverwerking? Heeft u vragen over verkeersonderzoek of benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons of kom langs op kantoor, u bent van harte welkom!

Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier