22-02-22

“Wat geeft me nu echt vertrouwen in een succesvolle toekomst voor DataCount?” vroeg ik me een paar weken terug af. De meeste coronamaatregelen gingen de prullenbak in en sinds lange tijd konden we weer onderzoeken uitvoeren zonder restricties en bochtenwringerij. Dat voelde goed en gaf energie en vertrouwen. Logisch dat deze vraag bij me naar boven kwam.

Waren het onze nieuwe camera’s, de dooronwikkeling van dashboards en datarapportages of juist de verdere verbeteringen van het inwinnen van de data buiten? Allemaal dingen die we de afgelopen twee jaar in raptempo doorontwikkeld hebben. Doordat de coronacrisis een flink deel van onze werkzaamheden stillegde was hier nu tijd voor en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Nee, dat was een gevolg van maar niet de echte reden, bedacht ik me. Natuurlijk kunnen we hiermee onze klanten nog beter bedienen en helpen bij hun onderzoeksvragen. Toch is het niet de essentie waarom ik weet dat DataCount klaar is voor de toekomst en we nog veel gave dingen gaan neerzetten. Want al die verbeteringen, ontwikkelingen en succesvolle projecten die de afgelopen jaren gerealiseerd zijn, zijn in de basis gerealiseerd door een geweldig team.

Een team waar ik met veel plezier onderdeel van ben. Een team dat iedere dag werkt om onze klanten van de beste onderzoeken te voorzien. Juist doordat iedereen goed is in zijn of haar werk. Projectleiders die overzicht behouden, het eindproduct bewaken en thuis zijn in de data. Ze worden gedegen geholpen door planning, communicatie en projectassistenten die als geen ander weten hoe je een project gericht ondersteund. Dan zijn er de specialisten die zich bezig houden met de ontwikkeling van dashboards, camera’s, en datascripts en zo de diensten naar een hoger niveau tillen. En natuurlijk onze veldwerkcoördinatoren en veldwerkers, die dag en nacht en door weer en wind de data verzamelen. Waarmee ze de basis leggen voor iedere datarapportage die bij ons de deur uitgaat.

Kortom, we hebben een sterk team waar ik trots op ben. Een team waarvan ik weet dat ze ieder onderzoek, klein of groot, eenvoudig of complex tot een goed einde zullen brengen. Daarom: kom maar op met die onderzoeken, wij zijn er klaar voor!

Over de auteur: Antonie Kamerik

Antonie Kamerik is projectleider en mede-eigenaar bij DataCount. Binnen het bedrijf heeft hij een coördinerende rol binnen de grote en/of complexe projecten. Daarnaast houd hij zich bezig met algemene zaken binnen het bedrijf, zoals personeel, financiën, procesverbeteringen, visie en beleid. 

Dit bericht delen? Graag!

Ons werk beter leren kennen?

Benieuwd naar de mensen achter ons bedrijf of specifieke onderdelen van ons werk? Bel, mail of kom langs; van harte welkom!
Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier