27-06-23

Nationale Verkeer Expo 2023

Op 23 november 2023 vindt de Nationale Verkeer Expo plaats in Expo Houten, waar professionals uit de verkeerswereld samenkomen. Dit jaar zijn wij niet alleen aanwezig als bezoekers, maar hebben we ook onze eigen stand! We zijn verheugd om u te informeren over onze uitgebreide diensten.

Hoewel Nederland wereldwijd bekend staat om zijn goede infrastructuur, worden ook wij geconfronteerd met uitdagingen zoals overvolle wegen en een tekort aan parkeerruimte. Bij DataCount dragen we graag bij aan een prettige leefomgeving. Onze aanpak is het in kaart brengen van het verkeer en het helder te visualiseren. We maken gebruik van de nieuwste camera’s, applicaties en verwerkingstools om dit te realiseren.

DataCount is gespecialiseerd in een breed scala aan parkeeronderzoeken en verkeerstellingen. Deze onderzoeken kunnen dienen voor monitoring, maar ook om knelpunten te identificeren of waardevolle inzichten te verschaffen bij het ontwerpen of implementeren van weg- of gebiedswijzigingen.

Tijdens de Nationale Verkeer Expo staan onze collega’s Alexander en Dicle klaar om u meer te vertellen over de verschillende typen onderzoeken en hoe deze u kunnen ondersteunen bij uw mobiliteitsvraagstukken.

U vindt ons op stand 1.20. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op 23 november!

Hier kunt u meer informatie over Nationale Verkeer Expo vinden

Over Dicle Klunder
Dicle is projectleider bij DataCount. Binnen deze rol houdt hij zich bezig met de vraagstukken die bij DataCount neergelegd worden, voornamelijk als het om verkeerstellingen gaat. Zo zet hij zich in om problematiek in de mobiliteit inzichtelijk te maken.

Over Alexander Treure
Alexander is junior projectleider bij DataCount. Hij is als werkstudent begonnen tijdens zijn studie, in deze rol heeft hij veel ervaring in het veld op gedaan en met ondersteunende taken op kantoor. Als junior projectleider begeleidt Alexander zowel verkeerstellingen als parkeeronderzoeken van a tot z.

Dit bericht delen? Graag!

Ons werk beter leren kennen?

Benieuwd naar de mensen achter ons bedrijf of specifieke onderdelen van ons werk? Bel, mail of kom langs; van harte welkom!
Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier