29-06-23

Bedrijven Regatta op 1 juli 2023

Op 1 juli was het eindelijk zover! We stonden klaar om deel te nemen aan de spannende Bedrijven Regatta, georganiseerd door Van Oord en Roeivereniging Nautilus. Na slechts twee trainingssessies bij de Koninklijke Dordtse Roei & Zeilvereniging, hoopten we dat onze minimale voorbereiding voldoende zou zijn om in ieder geval niet om te slaan 😉 We deden mee in de categorie: onervaren C4 (4-persoonsboot).

Helaas gooide het noodlot roet in het eten toen een van onze roeiers ziek werd. Op de dag zelf moesten we last-minute vervanging regelen door andere teamleden te vragen om bij ons in te vallen. Gelukkig sprong de gemeente Rotterdam in de ochtend bij en hielp ons tijdens onze race tegen @Shell. Het was even wennen aan de nieuwe samenstelling van ons team, met een onbekende stuur, een andere boot en onze laatste training die alweer 3,5 weken geleden was. Uitgeput kwamen we over de finishlijn.

Gelukkig stond er na afloop een heerlijke, uitgebreide lunch op ons te wachten. Tussen de buien door genoten we van de lunch op het terras. Daarna werden de uitslagen van de ochtend bekendgemaakt. Na correctie bleken we de vierde en laatste tijd te hebben behaald. Omdat het een gemengde wedstrijd was, werd de tijd gecorrigeerd op basis van het aantal vrouwen in de boot.

In de middag stond de wedstrijd tegen de gemeente Rotterdam op het programma, dus moesten we opnieuw een invaller vinden. Uiteindelijk was het de stuurman van de ‘van Oord 8’ die bereid was met ons mee te roeien. Met deze ervaren roeier in ons midden gingen we als een speer! We behaalden de snelste tijd van de middagheat en eindigden daarmee op een prachtige derde plaats in het overall klassement.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Ondanks het wisselvallige weer lieten we ons niet uit het veld slaan. De organisatie van de dag was uitstekend en de sfeer was fantastisch! We zijn blij met wat we hebben bereikt en kijken nu al uit naar de volgende uitdaging op het water!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beachvolleybal Toernooi op 26 juni 2023

Afgelopen maandag deed DataCount mee aan het bedrijventoernooi van Gouda Beach Experience. Het toernooi was op de Markt in Gouda, waar tien beachvolleybalvelden waren aangelegd. Voorafgaand aan het toernooi was er ook een barbecue georganiseerd waar we als team van konden genieten voor we ons mochten gaan inspannen.

Toen we klaar waren met eten hebben we een leeg veldje opgezocht en hebben we nog even geoefend zodat we als een team goed samen konden spelen. Dit hebben we gedaan totdat het daadwerkelijke toernooi begon. In dit toernooi speelden we eerst een aantal potjes om het niveau te bepalen. Hierbij kwamen we langzaam op gang, maar na twee keer verliezen sloten we de eerste fase af met twee winstpartijen én een positief doelsaldo over vier potten.

Doordat we de zogeheten kwalificatie als derde eindigden, kwamen we in een tweede ronde terecht bij teams van om en nabij hetzelfde niveau. Dit was in het veld ook te merken, beide potten gingen zeer gelijk op. Uiteindelijk hebben we er hiervan 1 gewonnen en 1 verloren. Gezien we daarmee niet bovenaan eindigde, stopte hier voor ons het toernooi.

We kijken met zijn allen terug op een heerlijke zonnige dag waar we met het team op een andere manier hebben moeten samenwerken én toch ook nog wel tegen verwachting in wat potjes winnend af hebben kunnen sluiten.

 
Dit bericht delen? Graag!

Ons werk beter leren kennen?

Benieuwd naar de mensen achter ons bedrijf of specifieke onderdelen van ons werk? Bel, mail of kom langs; van harte welkom!
Direct bellen? Dat kan:

0182 23 50 12

Liever een e-mail versturen?
contactformulier